חיסונים- חומר למחשבה
כל כך הרבה נתונים ושאלות
- בגלל שההיגיינה והסניטריה טובים יותר, מחלות כבר החלו להעלם עוד לפני שהחיסונים הוצגו לשימוש.
- רוב האנשים אשר נדבקים במחלה – מחוסנים כנגדה.
- ישנם לא מעט חיסונים הידועים בתופעות לוואי קשות ומזיקות עד למוות. חלקן עלולות לגרום לנזק ארוך טווח אשר אין עדיין את כל המידע עליהן. הסטטיסטיקה נמצאת וידועה – יש רק צורך ברצון לבדוק ולאמת את האינפורמציה.
- נתינת יותר מחיסון אחד בבת-אחת לילד / תינוק, מעלה את הסיכון לתופעות לוואי מזיקות, ויכולה לגרום "לעומס" יתר וקריסה של מערכת החיסון.
האם אתה וילדיך נמצאים בסיכון בעת קבלת חיסון ?
עיתון יונייטד מצטט את ג'יימס סטריין,.M.D נשיא האקדמיה האמריקאית של רופאי הילדים: " דאגתנו העיקרית היא עם התרכיב של החיסון נגד השעלת . אחת מתוך 3000 מנות חיסון גורמת לפגיעה בלתי הפיכה ( קבועה ) בילד ". בעיתון הרפואי ניו – אינגלנד, יולי 1994, מחקר מצא שיותר מ – 80% מהילדים תחת גיל חמש שנדבקו בשעלת חוסנו באופן מלא לפני כן. ב – 1977, גון סאלק ( ממציא חיסון הפוליו ) העיד יחד עם מדענים נוספים שרוב ( 87% ) מקרי הפוליו שאירעו בארה"ב מתחילת 1970 היו תוצר לוואי של חיסון הפוליו עצמו.
מאז 1986, הפרסום היוקרתי של האגודה האמריקאית לקידום המדע: " מדינות אירופאיות השמידו את הפוליו מבלי לחסן את כולם, פינלנד, לדוגמא, חיסלה את הפוליו כשרק חלק קטן מהאוכלוסייה שלה חוסן". בעיתון הרפואי ניו – אינגלנד, יולי 1994, מחקר מצא שיותר מ – 80% מהילדים מתחת לגיל חמש שנדבקו בשעלת חוסנו באופן מלא לפני כן. הוירולוג , ג. אנטוני מוריס, PH.D ,קבע נתונים מדעיים המתארים את חיסון השפעת. במפגש ב - 24 – 25 בינואר, 1985, קבוצה ממשלתית הידועה כועדה המייעצת בנושאי חיסונים ומוצרים ביולוגיים, הציגו מחקרים שהראו את כישלון החיסון להגנה נגד שפעת.